Facebook YouTube

Besturing van uw scootmobiel

Comfortabele besturing voor uw scootmobiel

Waarom rijdt de ene scootmobiel lekker en de andere niet? Een goede besturing is van groot belang bij de keuze van een scootmobiel. De manier om hier achter te komen, is een proefrit.

 

Een goede besturing herkent u aan de koersvastheid, licht sturen en een grote wendbaarheid. Eigenschappen die kenmerkend zijn voor de Solo, Mezzo, Primo en de Vivo. Wat maakt het besturen van deze modellen nu zo comfortabel?

 

Zithouding en rijcomfort

De juiste zithouding heeft een grote invloed op het rijcomfort. Daarom zijn zowel de stoel als de stuurkolom op onze modellen instelbaar. Hierdoor kunt u altijd de voor u meest comfortabele houding instellen, waardoor het rijden continu ontspannen blijft.

 

Onzichtbare elektronica

De scootmobielen zijn voorzien van elektronica die onzichtbaar een belangrijke bijdrage levert aan het rijcomfort en de veiligheid. Deze elektronica maakt het mogelijk de rijeigenschappen volledig af te stemmen op uw individuele wensen en rijstijl. Sportief of wat relaxter, net wat uw wenst.

 

Gebruiksvriendelijke bediening

Het bedieningspaneel met verlicht display geeft alle informatie overzichtelijk weer en is ook bij fel zonlicht goed afleesbaar. De knoppen op het bedieningspaneel zijn eenvoudig bedienbaar:

  • Individueel programmeerbaar.
  • Verlicht display.
  • Bediening naar keuze:
  • linkshandig, rechtshandig of dubbelzijdig; 
  • standaard of kleine gashendels voor kleine of reumatische handen;
  • extra voetgas.

 

Cruise control

De Solo beschikt over cruise control. Wanneer u de gewenste snelheid heeft bereikt, kunt u deze met de cruise controlknop vastzetten. Daarna kunt u de gashendels loslaten.

 

Bochtensensor

Een bochtensensor vergroot de stabiliteit en veiligheid in de bochten. Mocht u de bocht te scherp insturen dan grijpt de sensor in om u voor kantelen te behoeden. De knipperlichten gaan dan ook automatisch uit; wel zo handig!

 

Samen zorgen deze kwaliteiten voor een vorstelijk rijgenot.

 

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: