Facebook YouTube

Sportieve maand september

Eigenlijk ben ik altijd een sportliefhebber geweest. Ik vind het dan ook erg leuk om foto’s te maken bij sportevenementen. Afgelopen zomer waren er volop sportieve activiteiten in mijn woonplaats Almelo. Bovendien was het ook nog eens de Nationale sportweek waar ook in Almelo veel aandacht aan werd gespendeerd.

 

Het was prachtig weer voor de Almelo Allee Loop, erg knap dat deze mensen 20 kilometer hebben hardgelopen! Ik had een mooi plaatsje uitgekozen aan het parcours om de deelnemers op de foto te zetten.

Daarnaast hadden ze een soort sportmarkt waar alle verenigingen hun sporten toonden. Van een klimwand tot minitennisbaan en er was zelfs een levensgroot schaakspel. Jong en oud genoten volop van de activiteiten, dus ik heb mij hier prima vermaakt en heb weer veel leuke foto’s gemaakt.

 

Vorige week ben ik ook nog bij de grootste stoelendans van Nederland geweest! Bijna 1000 stoelen stonden klaar waar kinderen van allerlei basisscholen aan mee hebben gedaan. De stoelendans was voor het goede doel en heeft bijna € 50.000 euro opgeleverd. Wat een geweldig initiatief en wat goed dat mensen zich zo hard inzetten voor een goed doel!

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende blog!

 

Groet,

 

Coen Mulder

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: