Facebook YouTube

Op pad met Coen

De Sint op de Solo! 


De decembermaand is begonnen, de dagen worden steeds korter en overal op straat geeft de kerstverlichting en versiering een gezellige sfeer. Afgelopen weekend waren de meeste mensen nog volledig in de ban van Sinterklaas, mijn stad heeft hij uiteraard niet overgeslagen. Het was voor iedereen genieten van een gezellige dag met prima weer.

 

De Sint maakte voor iedereen tijd en zo kwam ook ik met hem in gesprek. Hij had een leuke vraag, hij wilde namelijk een stukje rijden op mijn scootmobiel. Hij vond het fantastisch en reed de hele markt over! Zelfs zijn staf paste perfect in de stokhouder. Dit komische beeld heb ik uiteraard vastgelegd! Sinterklaas wilde hem niet meer afgeven en zijn paard inruilen voor mijn scootmobiel. Ik vind de Sint een aardige man, maar mijn scootmobiel wil en kan ik natuurlijk niet missen!

 

Nu de Sint vertrokken is uit ons land kan ik weer in alle rust over de markt rijden. Ik ben benieuwd of de Kerstman ook een proefrit wil maken?! Ik wens iedereen alvast hele fijne kerstdagen toe.

 

 

 


Groet,

Coen Mulder

 


 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: