Facebook YouTube

Knallend het jaar uitgegaan!

 

 

Al heel mijn leven ben ik gek op alles wat maar kan rijden. Ik ben al heel wat keer rond de aarde gereden als je de kilometers bij elkaar op zou tellen. De meeste kilometers heb ik natuurlijk afgelegd in de tijd dat ik nog op de vrachtwagen zat, maar ook op de Solo maak ik nog heel wat kilometers.

 

Vorige week ben ik bij de firma Bolk wezen kijken naar hun nieuwste aanwinst. Ze hebben daar twee nieuwe vrachtwagens aangeschaft. Ze zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van windmolens en hebben maar liefst 630 PK!

Ik heb mijn Solo er voor de grap even naast geparkeerd om te laten zien wat voor enorme trekker het eigenlijk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Carbidschieten

Na dit bezoekje ben ik doorgereden naar het jaarlijkse carbidschieten op oudjaarsdag. Ik vind het heerlijk dat ik door de super wegligging en de vering van de Solo niet compleet afhankelijk ben van de gebaande paden, maar af en toe ook eens off-road kan rijden. Wel zo handig als je dicht bij het carbidschieten wilt komen. Wat een knallen waren het!

 

Ik wens eenieder dan ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Groet,

Coen Mulder

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: