Facebook YouTube

Carnaval in Almelo

 

Overal waar ik kom trekt mijn scootmobiel positieve aandacht. Zo was ik natuurlijk ook aanwezig bij de carnavalsoptocht in Bornerbroek (Almelo) om foto’s te maken. De optocht vond plaats op zaterdag, dus we hadden geluk met het weer. Vele honderden Bornerbroekers liepen mee in de optocht en een veelvoud aan publiek stond langs de straten. De carnavalsvierders hebben veel werk gemaakt van mooie wagens en originele carnavalskleding, het was een mooie bonte stoet.

Toen Prins Carnaval langs kwam wilde hij zijn wagen wel inruilen voor mijn scootmobiel. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan, maar hij mocht wel een rondje rijden. Ook was er een groep leuke dames die graag met mij en mijn scootmobiel op de foto wilden! Soms merk ik dat mensen zich schamen voor hun scootmobiel, maar het zorgt er bij mij juist voor dat ik nog steeds kan doen wat ik leuk vind! Ik kan niet meer zonder.

 

Ik ben benieuwd waar ik de komende weken weer terecht kom, maar ik beloof dat mijn camera altijd mee gaat! Tot de volgende blog.

 

Groet,

Coen Mulder

 


 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: