Facebook YouTube

Een maand vol hoogtepunten!

Deze maand begon goed voor mij! Op mijn website twentsefotosite.nl heb ik namelijk mijn  miljoenste bezoeker mogen ontvangen. Dankzij mijn scootmobiel kan ik nog steeds overal komen en mijn grootste hobby blijven uitvoeren. Voor iedereen die mijn website al eens bezocht heeft, hartelijk bedankt!

 

 

Verder heb ik een prachtige expositie bezocht in Almelo. De schilders Jos Engbersen, Bert Lucassen, Paul Tieke en Nico Hoogland, met ieder een eigen schilderstijl, komen samen in het Huis van Katoen in Almelo. Het was genieten om hier te mogen fotograferen. Tot en met 9 april is de expositie nog te bezichtigen.

 

Ook het Foodfestival Twente heb ik bezocht. Hier stonden geweldige foodtrucks en er werd heerlijk eten bereid. Van poffertjes tot hamburgers, van eerlijke Twentse lekkernijen tot vers gebrande koffie. Er waren zoveel bijzondere foodtrucks, ik heb dan ook veel foto’s gemaakt. Hieronder zien jullie een kleine selectie.

 

Op naar weer een nieuwe week vol leuke bezoekjes en kilometers met mijn scootmobiel!

 

Groet,

Coen Mulder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: