Facebook YouTube

Op bezoek bij producent Life & Mobility

Ik rij al jaren met veel plezier vele kilometers met mijn Solo. Het leek mij altijd leuk om een bezoek te brengen aan de fabriek waar mijn Solo is gemaakt. Afgelopen week was het zo ver en heb ik een bezoek gebracht aan de producent van mijn scootmobiel, Life & Mobility.

 

Ik werd ontvangen met een heerlijk kopje koffie, daarna zijn we meteen naar de fabriek gelopen. Hier heb ik kunnen zien hoe de Solo van een kaal frame wordt gebouwd tot een complete scootmobiel. Het was erg interessant en de monteurs vonden het niet erg om mij wat dingen uit te leggen.

 

Na het rondje door de fabriek was het tijd voor een lunch in het gezellige café van Life & Mobility. Hier mocht ik gewoon tussen alle medewerkers zitten. Na de lunch was het tijd voor het Experience Center. Ondanks de vele kilometers die ik heb gemaakt mocht een ritje over de testbaan natuurlijk niet ontbreken! Het was een leuk parcours waar ik goed de vering van de verschillende scootmobielen heb kunnen testen. Hiervoor hadden ze zelfs nog een demo gemaakt waardoor ik heel goed kon zien waarom mijn scootmobiel zo comfortabel over mijn oneffen oprit rijdt. Ik wist al dat mijn Solo een fijne vering heeft, maar door deze demo begrijp ik ook hoe het werkt. Ik heb ook een filmpje gemaakt met mijn camera en deze is hier te bekijken.

 

Kortom, het was een leuke dag en als je twijfelt over welke scootmobiel je moet kiezen dan zou ik aanraden om een afspraak te maken voor een bezoek aan het Experience Center. Hier mag je zelf een testritje maken!

 

Groet,

Coen Mulder 

 

 

 

 

 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: