Facebook YouTube

Erop uit!

 

 

 

De maand mei begon met heerlijke zomerse temperaturen, de rest van de maand heb ik vooral veel tussen de buien door gepland. Zoals jullie ondertussen wel weten, kan ik mijn hobby fotograferen dankzij mijn scootmobiel nog steeds uitvoeren. Nu de zomermaanden eraan komen zijn er volop evenementen. Ik heb gekeken bij een wielerwedstrijd en als toeschouwer foto’s gemaakt. Volgend jaar mag ik mee in de auto om onderweg ook foto’s te maken! Ook heb ik een mooie fotoreportage gemaakt van het lentefestival. Hier was een 7-jarige pianist die prachtig kon spelen, erg indrukwekkend. En we hebben natuurlijk het elftal van Heracles gehuldigd. Het was erg bijzonder om daar bij aanwezig te zijn.

 

Ik vind het leuk om mijn verhalen te delen via deze blog. En het lijkt me ook leuk om over jullie avonturen met de scootmobiel te lezen! Via de nieuwste actie van Life & Mobility, ‘Plant je vlag’, kunnen jullie nu zelf ook leuke activiteiten delen! Ik zal even kort uitleggen hoe het werkt. Maak een foto van jezelf met je Life & Mobility scootmobiel op een plek waar je eigenlijk zonder scootmobiel niet zou komen. Bijvoorbeeld een rondje rijden over de markt, het bos in of zelf op bezoek gaan bij je kleinkinderen. Stuur je foto naar esther@mijnscootmobiel.nl of plaats hem op de Facebookpagina! Op deze manier kunnen we samen aan andere mensen laten zien dat een scootmobiel je wereld juist weer vergroot.

 

Geniet van de verwachte zonnestralen en ik ben erg benieuwd naar de foto’s!

 

Groet,

Coen Mulder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: