Facebook YouTube

Aandacht voor het goede doel

 

Op 30 juni aanstaande ga ik foto’s maken bij een bijzonder evenement. In Almelo vindt de Mosselparty plaats, tijdens dit evenement reist een team van directieleden en medewerkers van Theaterhotel Almelo af naar Yerseke om Zeeuwse mosselen op te duiken en deze al 247,5 kilometer fietsend naar Almelo te vervoeren om geld op te halen voor een goed doel. Deze actie is onderdeel van de campagne voor Huntington. Campagneteam Huntington heeft als doel wetenschappelijk onderzoek te financieren dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden. De ziekte van Huntington is namelijk een redelijk zeldzame en erfelijke aandoeding, waarvan de symptomen een combinatie zijn van ALS, Parkinson en Alzheimer. Er is nog zo weinig bekend over deze ziekte dat het erg belangrijk is dat er nu aandacht aan wordt gegeven.

Ik vind het fijn dat ik onder andere met mijn fotografie een steentje kan bijdragen aan dit goede doel. Wilt u ook helpen? Op de website www.campagneteamhuntington.nl kunt u alle acties bekijken en het onderzoek steunen door te doneren.

 

Ik vind het belangrijk om ook aandacht te besteden aan goede doelen in mijn blog, alvast bedankt voor uw aandacht en tot een volgende blog!

 

Groet,

Coen Mulder

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: