Facebook YouTube

Hij rijdt als een zonnetje!

Wat hebben we een prachtige lange nazomer gehad en wat hebben we heerlijke tochten met de Solo ondernomen met manlief naast mij op zijn elektrische fiets. Ik ben nog steeds blij met mijn 3 jaar oude Solo en ik kan met hem makkelijk het tempo aanhouden van rond de 17km per uur. Dit is voor mijn man ook een goed tempo, soms gaan we nog wat harder als dit nodig is!

Proefrit

Plots zagen wij een Facebook bericht met een aanvraag voor een proefrit, waarbij een prachtige scootmobiel is afgebeeld en een naam die wij nog nooit hebben gehoord: de nieuwe Solo Elegance!! Manlief schoot gelijk in de startblokken en adviseerde mij zo’n proefrit aan te vragen. Maar eigenlijk voelde ik daar niets voor, ik had een goede scootmobiel en die was pas drie jaar oud! Toch was ik best nieuwsgierig om hem in het echt te zien en heel misschien een klein stukje op te rijden.

Gloednieuwe glanzende Solo Elegance

Toen het zaterdagochtend was vroeg mijn man: zullen we naar de nieuwe Solo Elegance gaan kijken? Ik twijfelde maar besloot uiteindelijk toch te gaan kijken! Aangekomen bij de dealer zei mijn man: “volgens mij staat er een nieuwe Solo voor de deur”. En ja hoor, lekker in het zonnetje stond daar een gloednieuwe glanzende Solo Elegance! Nadat ik hem goed van alle kanten had bekeken wilde ik eigenlijk wel weer naar huis. Maar daar kwam de verkoper aan en vroeg hoe wij hem vonden, na verder nog enige nieuwe technische gegevens, vertelde ik hem snel ons verhaal en zei dat we na de koffie weer naar huis gingen. De verkoper zei toen, “maar mevrouw, wilt u niet een stukje rijden, dan drinkt uw man hier even een kopje koffie en dan weet u ook hoe hij zit en rijdt!”

Heerlijk gevoel

Toen dacht ik waarom ook niet, ik ben nu toch hier en straks heb ik spijt dat ik het niet heb gedaan. En daar ging ik in het zonnetje en op de spiksplinternieuwe Solo Elegance. Ik vond het wel eng, maar al snel veranderde dat in een heerlijk gevoel. Hij reed als een zonnetje en wat stuurde hij licht, aan mijn eigen Solo moest ik wel eens flink kracht zetten om hem te draaien, maar dit ging haast vanzelf! Teruggekomen bij de dealer vroegen ze hoe ik vond dat hij reed… Ik antwoorde dat hij als een zonnetje reed en lekker licht stuurde! Na even een stilte zei mijn man, zou je hem willen ruilen voor jouw Solo? ...Nou om een heel lang verhaal kort te maken (u raad het al) rijd ik nu al twee weekjes (heerlijk) rond in mijn eigen fijne veilige Solo Elegance!

ik wens alle Solorijders nog vele en veilige routes toe!

Lieve groetjes,

Maartje Bannet – v.d. Veer 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: