Facebook YouTube

Meneer de Vries

Meneer de Vries heeft sinds enige tijd een Solo vierwiel scootmobiel. Hieronder deelt hij graag zijn ervaring met u.

 

"Bedankt!"

Sinds 2007 ben ik na een bedrijfsongeval volledig afgekeurd. Hierdoor kwam ik in een voor mij nieuwe situatie terecht, namelijk niet meer kunnen werken. Ik heb mijn hele leven al gewerkt en bij mijn laatste werkgever was ik zelfs gewend per week 65 tot 70 uur te werken.

Gelukkig kan ik na de nodige operaties nog wel lopen, maar na 100 meter wordt dit toch te zwaar. In die periode was ik veel thuis en had ik niet het gevoel dat ik iets anders kon doen. Totdat een vriend bij mij op bezoek kwam. Hij stelde voor om een scootmobiel uit te proberen… Mijn eerste reactie was: “Een scootmobiel is toch voor bejaarden?”.

Toch heb ik geprobeerd een rondje te rijden. Ik was erg verrast, het gaf mij een gevoel van vrijheid. De afgelopen tijd had ik zoveel binnen gezeten, dat ik toch erg enthousiast werd!

Ik besloot er voor te gaan. Via welzijn heb ik een scootmobiel aangevraagd en uiteindelijk gekregen. Toch viel deze scootmobiel wat tegen. Dankzij het ongeval is mijn rug beschadigd. Ik heb diverse scootmobielen uitgeprobeerd maar de pijn in mijn rug bleef aanhouden.

Uiteindelijk bleef er nog één oplossing over, de Solo vierwiel. De stoel en het veersysteem vangt veel op en de wegligging is geweldig. Ik heb geen enkel probleem met het rijden en ben dan ook erg blij met deze scootmobiel.

Via deze weg wil ik Life & Mobility bedanken voor het maken van dit geweldige product.

Met vriendelijke groet,

R. de Vries

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: