Facebook YouTube

De Primo van dhr. en mevr. van der Werff

 

In de rubriek “De Primo van…” vertellen Life & Mobility scootmobielrijders wat de scootmobiel voor hem of haar betekent en welke uitstapjes er worden gemaakt. In de tweede rubriek vertellen Marthy en Frits van der Werff hun verhaal en ervaringen met de Primo scootmobiel.

“Nu kunnen mijn man en ik samen genieten van het uitlaten van onze hond Moos”

Mijn scootmobiel en ik konden eerst niet samen door één deur. De aanschaf van de scootmobiel voor ons beiden verliep vlot. Eenmaal thuis was ik toch niet helemaal happy, in tegenstelling tot mijn echtgenoot die er meteen vertrouwd mee was.

Toen ik voor de eerste keer met de scootmobiel op pad ging voelde ik mij eigenlijk best oud, dit drukte voor mij de pret. Bovendien vond ik het manoeuvreren ermee niet makkelijk. Al rijdend door onze buurt, een mooie groene omgeving, vond ik de opritjes van de trottoirs best eng. Ik hobbelde er op en af. Eén keer verloor ik zelfs de macht over mijn stuur en eindigde ik abrupt in de heg.

De eerste kennismaking viel dus niet mee. Mijn tweede poging ging al een stuk beter. Vooral na een ontmoeting met een ‘honden kennisje’ die enthousiast riep: “Oh, wat een leuke scootmobiel. Je zit er hip bij hoor! Weet je dat je zo in een advertentie zou kunnen staan!” Tja, dat smeert de ziel nietwaar.

Daarna begon het oefenen met de hond. Mijn echtgenoot had onze hond Moos, een Golden Retriever, al ingewijd. Moos vond het heel leuk om mee te lopen en deed zijn best. Een van de voornaamste redenen voor ons om de Primo aan te schaffen was om Moos drie keer per dag uit te kunnen laten. De vrede tussen mijn Primo scootmobiel en ik was toen getekend! Nu kunnen mijn man en ik samen genieten van het uitlaten van onze hond Moos in onze mooie groene omgeving!

Groet,

Marthy en Frits

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: