Facebook YouTube

“Ik voel me prinsheerlijk!”

 

Mevrouw Hacquebard heeft nu een half jaar een Primo en een Vivo. Ondanks haar rugklachten kan ze nu overal naar toe. De Vivo reisscooter gaat mee op vakantie en de Primo heeft in het dagelijks leven haar voorkeur. Met het Persoonsgebonden Budget (PGB) heeft mevrouw Hacquebard beide scootmobielen kunnen aanschaffen.

De Vivo in de kofferbak
“De Vivo haal ik even uit elkaar en past dan in de kofferbak van de auto. Zo kan ik hem overal mee naar toe nemen. Hij past zelfs in onze caravan! Mijn man kan mij niet meer duwen, dus door de Vivo kunnen we gewoon nog samen op vakantie. Op de camping op ruw terrein kan ik mij ook prima redden; hij heeft goede wielen, is stabiel en ik kan makkelijk de stoep op. Ik vind het wel jammer dat ik hem zelf niet in de auto kan tillen, voor mij is de accu net iets te zwaar.”

Primo - Stijlvol op pad met de scootmobiel
Mevrouw Hacquebard is overdag nog heel actief en wil zeker niet de hele dag thuis blijven. Zo is ze vrijwilliger in een verzorgingshuis en heeft ze een kleinkind van 1,5 jaar die regelmatig op bezoek komt en dan een stukje mee rijdt met de scootmobiel. “Met mijn Primo kan ik eindelijk weer zelf boodschappen doen. Dit was eerder te ver weg en niet mogelijk door mijn rugklachten. Nu kan ik er heen rijden en ga ik gewoon de winkel door met mijn scootmobiel. Ook handig: met mijn scootmobiel kan ik zo de metro in, dus zelfs de binnenstad van Amsterdam is voor mij goed te bereiken. De Primo is compact genoeg voor een ritje met het openbaar vervoer.”

Ook de buurvrouw is erg te spreken over de scootmobiel van mevrouw Hacquebard. “Laatst zaten we met het mooie weer op het grasveldje in de buurt te barbecueën en toen zei een mevrouw achter ons dat ik toch wel een topmodel scootmobiel heb! Hij ziet er dus goed uit en dan voel ik me prinsheerlijk.”

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: