Facebook YouTube

De Solo van... Johanna Hartman

 

In de rubriek “De Solo van…” vertellen Solo rijders wat de scootmobiel voor hem of haar betekent en welke uitstapjes er worden gemaakt. In deze rubriek vertelt Johanna Hartman haar verhaal en ervaringen met haar Solo scootmobiel.

"Ik mag graag op zandweggetjes door de bossen en de heide rijden"

Mijn naam is Johanna Hartman, ik ben 71 jaar en afhankelijk van een rolstoel en een scootmobiel om mij te verplaatsen. Ik heb ondertussen mijn 4e scootmobiel, waar ik nu ruim een jaar mee rij.

Ik heb gekozen voor de Solo 3 zwart metallic met zilvergrijze accudeksel en 'Active' vering voor een sportieve en actieve rijstijl. Jaarlijks rij ik ongeveer 3000 km met een gemiddelde afstand 45 tot 50 km met uitschieters van 60 km. Ik mag graag op zandweggetjes door de Drentse bossen en Veluwse heide rijden. Zelf woon ik in Twente, daar rij ik veel in de buurt van Losser en Denekamp.

De Solo 3 is een goede keus gebleken, het comfort is bijzonder goed mede door de Active vering, verder is de scootmobiel volledig aan te passen aan mijn eigen rijstijl. Er zit zelfs cruise control op! Ook heb ik zeer goede ervaringen met de service van Life & Mobility in Doetinchem, al met al een zeer tevreden klant.

Groet,

Johanna Hartman

 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: