Facebook YouTube

“Ik gebruik hem dagelijks, weer of geen weer!”

 

Leo Randsdorp, 75 jaar, rijdt nu zo’n 2 jaar tevreden rond met zijn Mezzo scootmobiel. “Door een tip van kennissen ben ik terecht gekomen bij een beursstand met diverse scootmobielen. Mijn vrouw en ik waren enthousiast over de eerste kennismaking met de Mezzo. Nu gebruik ik mijn scootmobiel dagelijks, weer of geen weer!”

Genieten van het leven
“Door de Mezzo kan ik gewoon mijn dagelijkse bezigheden voortzetten. Ik ga naar de bridgeclub, naar het zwembad en doe regelmatig boodschappen. De scootmobiel gebruik ik niet in de winkel; daar hier red ik me prima door achter een karretje te lopen.

Ik kan echt genieten van een eindje rijden met mijn vrouw. Mijn vrouw heeft al 14 jaar een scootmobiel. Op zondagochtend maken we graag samen een rondje van 20 km. We zijn laatst zelfs op vakantie geweest naar het mooie Almelo. De rolstoelbus van Valys heeft zonder problemen mijn Mezzo meegenomen en wij hebben genoten van de mooie natuur.”

Vaste ligging op de weg en een fantastische vering
Leo gebruikt zijn scootmobiel ook veel om zijn zoon te bezoeken die 16 kilometer verderop woont. Met de Mezzo kan hij makkelijk en comfortabel heen en terug, maar dat is niet het enige. “De vaste ligging op de weg maakt mijn Mezzo 4-wiel scootmobiel een prettig vervoersmiddel. Ook is de vering fantastisch! Aan het begin moest ik wel even wennen aan de besturing van de scootmobiel, maar je krijgt er vanzelf handigheid in! Als ik dan toch een verbeterpuntje moet noemen dan is het de kleur. Ik heb nu een grijze Mezzo 4, maar misschien had ik toch de groene moeten kiezen. Dan had ik nu kunnen rondrijden in de kleuren van mijn hardloopclub!. Maar mijn scootmobiel kan lekker net iets sneller dan die van mijn vrouw.”

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: