Facebook YouTube

Al 10 jaar dik tevreden met de Solo

 

Anton Slag rijdt ondertussen al op zijn tweede Solo. “Hoe ik in contact ben gekomen met de Solo? Dat komt door mijn vrijwilligerswerk bij de Gehandicapten Raad Deventer. Daar werk ik samen met Gerrie Bosman.”

“Gerrie is 1.39 meter groot, met korte benen en armen. Na een mislukte operatie kan ze bijna niet meer lopen. Ze wilde eigenlijk niets weten van een scootmobiel want dan moest ze voor haar gevoel weer inleveren. Ondertussen ben ik toch gaan zoeken naar scootmobielen op het internet. Daar kwam ik terecht bij Revatak en maakte een afspraak met Dhr. ter Maat. Ik werd uitgenodigd om bij hem langs komen en te kijken of er een scootmobiel voor Gerrie te vinden was.”

“Gerrie zelf wist nog van niets. Toch hebben we haar weten te overtuigen. Immers, het is voor de Gehandicapten Raad Deventer ook van belang dat als er mensen komen met interesse voor een scootmobiel, wij enige uitleg kunnen geven en een folder kunnen uitdelen. Hiermee ging zij akkoord.”

“Na de eerste drempel was ze verkocht”
Gerrie en Anton gingen samen naar Soest. Na een rondleiding en een heerlijk kopje koffie stond de scootmobiel voor Gerrie klaar. “De eerste reactie van Gerrie was dat de scootmobiel te hoog is om op te stappen. Toch wilde ze zich niet laten kennen. Met behulp van een vloerlift kon ze op de scootmobiel gaan zitten. De heer ter Maat bekeek welke aanpassingen er nodig waren voor haar en daarna mocht ze een stukje gaan rijden. Na de eerste drempel was ze verkocht en wilde ze een Solo.”

“Ook ik mocht op een Solo rondrijden; er ging een wereld voor mij open. Hij stuurde zo licht en de vering was fantastisch. Mijn Trophy was aan vervanging toe en vervolgens heb ik ook een Solo aangevraagd. Gelukkig heb ik er ook een gekregen.”

Veel kilometers maken
“Mijn eerste Solo heb ik na 5,5 jaar en 25.000 km in moeten leveren. Hij was technisch op. Ik rijd nu op mijn 2e Solo. Doordat onze scootmobielclub mooie routes uitzet, heb ik al weer lekker veel kilometers gemaakt. Ook rijd ik altijd mee met de route voor de Nationale Scootmobiel dag, die elk jaar op de 3e zaterdag in juni georganiseerd wordt.”

Na zoveel jaar Solo rijden heeft meneer Slag eigenlijk maar weinig technische problemen gehad. “In de 7 jaar dat ik hem heb, heb ik één keer een nieuwe motor nodig gehad en een paar keer nieuwe accu’s. Oja, ook nog twee keer een lekke band. Ik vind het een ramp als er een keer iets defect is, want dan krijg je een leen scootmobiel. Je weet dan niet wat je dan overkomt; hij is niet te vergelijken met de Solo. Ik rijd dan alleen de kilometers die noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld naar de dokter of therapie, en ben dolgelukkig als de Solo weer terug is!”

Vrijheid
“Bij mijn tweede Solo heb ik ondertussen alweer bijna 9000 kilometer op de teller staan. Ik vind hem nog beter rijden dan de eerste en zou hem voor geen goud meer willen missen. Met de Solo heb ik die vrijheid terug die ik voor mijn beperking ook had!”

 

Met vriendelijke groet en veel rijplezier voor iedereen,
 

Anton Slag
 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: