Facebook YouTube

Compacte scootmobiel – waar moet u op letten?

Compacte scootmobiel heeft zo z’n voordelen

 

Een scootmobiel brengt u overal naar toe in uw omgeving. Ook als u bijvoorbeeld op reis gaat, is het handig als u uw scootmobiel makkelijk kunt meenemen. Bijvoorbeeld in een bus, auto of op een aanhangwagen. Dan is een compacte scootmobiel ideaal.

 

Kleine draaicirkel

Wilt u makkelijk manoeuvreren met uw scootmobiel? Een compacte scootmobiel is uitermate wendbaar. Een driewieler heeft een veel kleinere draaicirkel dan een vierwieler. Wel zo prettig bij het manoeuvreren in kleine ruimtes.

 

Demontabele scootmobiel

Zoekt u een compacte scootmobiel die u ook kunt meenemen in de auto, bus of aanhangwagen? Onze Vivo is demontabel en kan daarom altijd mee, waar u ook gaat.

 

Scootmobiel compact maken

Ook onze vaste scootmobielen kunt u compacter maken, bijvoorbeeld voor opslag of vervoer. U kunt eenvoudig de rugleuning of de stuurkolom platleggen. Of zelfs de stoel helemaal verwijderen.

 

Scootmobiel vervoeren

Neemt u de scootmobiel mee in de auto of bus? Neem dan zelf plaats op een vaste zitplaats van het voertuig en niet op uw scootmobiel. Scootmobielen mogen namelijk nooit gebruikt worden om op te zitten in een motorvoertuig. Ook niet als u de scootmobiel met een taxivergrendeling vastzet.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: