Facebook YouTube

Onze visie

Onderzoek* laat zien dat voor veel mensen gezondheid in de eerste plaats betekent dat ze kunnen meedoen, participeren. Ze willen energie hebben om het leven aan te kunnen. Wanneer dat lukt, dan kunnen ook mensen met een ziekte zich gezond voelen en meedoen. In die zin staat participatie dan ook voor allerlei persoonlijke positieve aspecten, zoals zelfontplooiing, betrokkenheid en sociaal contact.

“Ondanks een gezondheidshandicap, wat je ook mag hebben, toch nog overal aan deel kunnen nemen.” Zo verwoordde een van de deelnemers aan het onderzoek ‘Nederlanders aan het woord over gezondheid en gezond leven’ zijn kijk op gezondheid (Kooiker, 2011).

Daarom mijnscootmobiel.nl

Aan die participatie wil mijnscootmobiel.nl graag een bijdrage leveren met mobiliteitsoplossingen. Producten die mensen in staat stellen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven deelnemen aan het maatschappelijk leven. Op een wijze die hen in staat stelt een gevoel van vrijheid te beleven. Een gevoel dat je als mens zelf bepaalt waar je gaat en waar je staat. Dat je zelf bepaalt wie je wilt zijn met respect voor je medemens. Een gevoel dat je vleugels geeft en dat daardoor mede invulling geeft aan je eigenwaarde.

 

* 'Gezondheid en maatschappelijke participatie'  - Themarapport Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2014. Een uitgave van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: