Facebook YouTube

Defecte scootmobiel – wat kunt u doen?

Defecte scootmobiel

 

Met een defecte scootmobiel langs de kant staan, is natuurlijk altijd vervelend. Gelukkig kunt u met regelmatig onderhoud de meeste problemen voorkomen. En mocht uw scootmobiel toch defect raken? Dan helpt uw hulpdienst u snel weer op weg.

 

Service en technische ondersteuning

In uw scootmobiel zitten veel bewegende onderdelen die goed moeten blijven functioneren. Ook de accu’s en de elektronica moeten regelmatig worden gecontroleerd door een deskundige. Breng daarom uw scootmobiel minimaal één keer per jaar naar uw winkelier voor een servicebeurt. Die kan dan meteen de conditie van alle bewegende delen, de elektronica en de accu’s controleren.

 

Is uw scootmobiel defect?

De scootmobielen van mijnscootmobiel.nl zijn met de uiterste zorg samengesteld en gecontroleerd voordat zij de fabriek verlaten. Mocht uw scootmobiel toch niet aan uw verwachtingen voldoen of defect raken, dan kunt u terecht bij de leverancier waar u de scootmobiel heeft gekocht. Reparaties dienen uitsluitend door uw winkelier te worden uitgevoerd, met uitsluitend originele onderdelen.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: