Facebook YouTube

Een geslaagde dag!

Op 12 mei zijn wij op bezoek geweest in de fabriek van Life & Mobility. Onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk stukje taart kregen we een presentatie over het bedrijf en het assortiment scootmobielen. Wij waren vooral erg benieuwd naar de Solo!

Bij de afdeling development konden we zien hoe een product ontwikkeld wordt. Toen gingen we door naar de productie en montage afdelingen. Er zijn erg veel mensen aan het werk om alles op te bouwen, dit vonden we allemaal interessant zeker omdat we ook uitleg kregen wat de werkzaamheden waren van iedere afdeling.

Daarna kwamen we in de fabriek en mochten we een proefrit maken over de testbaan. Met alle hobbels en drempels in de testbaan merk je wel dat een goede vering belangrijk is.Wat wij ook bijzonder vonden is dat de scootmobielen die gebouwd zijn allemaal nog echt worden getest op de testbaan.

Aan het einde hebben we zelfs de allernieuwste Solo gezien! We mogen hier nog niet te veel over verklappen, maar iedereen vond hem prachtig! Aan het einde van de dag kregen we nog een tas mee vol leuke spulletjes. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Heb je na het lezen van dit verslag ook interesse in een Life & Mobility scootmobiel en wil je die uitproberen? Dat kan in onze fabriek! Meld je dan hier aan.Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: