Facebook YouTube

Elektronische rem op uw scootmobiel

 

De motor van een scootmobiel is standaard voorzien van een elektronische rem, ook wel anti-roll-back veiligheid genoemd. Die zorgt dat uw scootmobiel automatisch stil staat als u niet rijdt. Een veilig idee!

 

Uw scootmobiel remt automatisch

De elektronische rem wordt automatisch ingeschakeld als u de gashendels niet gebruikt of loslaat. De scootmobiel komt hierdoor direct tot stilstand. Zelfs op een helling blijft de scootmobiel gewoon stil staan zonder achteruit te rollen. Ook de uitknop of de noodstop-knop op de Solo schakelt de elektronische rem in, u komt dan nog sneller tot stilstand. Wel zo veilig!

 

Elektronische rem deblokkeren

Wilt u de scootmobiel toch verplaatsen? Gebruik dan de vrijloophendel om de elektronische rem te deblokkeren. Maar gebruik de vrijloophendel nooit op een helling of tijdens het rijden! Het beste kunt u zichzelf eraan wennen dat u de vrijloophendel na elk gebruik weer in de rijstand zet.

 

 

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: