Facebook YouTube

De voordelen van een kleine scootmobiel

Kleine scootmobiel: makkelijk wendbaar en vervoerbaar

 

Een kleine scootmobiel heeft zo z’n voordelen. U kunt zo’n kleiner model makkelijk meenemen, bijvoorbeeld in een bus, auto of op een aanhangwagen. Ideaal als u graag op reis gaat, maar ook als u weinig ruimte heeft om te manoeuvreren.

 

Kleine draaicirkel

Heeft u weinig ruimte en wilt u toch makkelijk manoeuvreren met uw scootmobiel? Een kleine scootmobiel is uitermate wendbaar. Kiest u bijvoorbeeld een driewieler, dan heeft u een veel kleinere draaicirkel dan een vierwieler. Dat beweegt wel zo prettig in kleine ruimtes.

 

Demontabele scootmobiel

Zoekt u een kleine scootmobiel die u makkelijk kunt meenemen? Onze demontabele Vivo past in uw auto, een busje of aanhangwagen, waar de reis ook naartoe gaat.

 

Scootmobiel kleiner maken

Ook onze vaste scootmobielen kunt u kleiner maken, bijvoorbeeld voor opslag of vervoer. U kunt eenvoudig de rugleuning of de stuurkolom platleggen. Of zelfs de stoel helemaal verwijderen.

 

De scootmobiel mee op reis

Neemt u de scootmobiel mee in de auto of een (taxi)bus? Ga dan zelf zitten op een van de vaste zitplaatsen van het voertuig. Scootmobielen mogen namelijk nooit gebruikt worden om op te zitten in een motorvoertuig, ook niet als de scootmobiel met een taxivergrendeling wordt vastgezet.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: