Facebook YouTube

Lange afstanden afleggen met uw scootmobiel

 

 

Lekker toeren… genieten van de natuur, zonder zorgen over een lege batterij? Voordat u een scootmobiel aanschaft, is het goed om te bedenken waarvoor u ‘m wilt gebruiken. Rijdt u alleen binnenshuis en rondom huis of wilt u ook de deur uit voor een langere tocht? En hoe ver wilt u dan gaan?

 

Actieradius of rijafstand

De afstand die u met uw scootmobiel kunt rijden op een volle accu, noemen we de actieradius. De actieradius van uw scootmobiel moet natuurlijk groter zijn dan de afstand die u op een dag wilt afleggen. Rijdt u alleen maar in huis of voor korte afstanden, dan is een kleine actieradius geen probleem. Wilt u graag lange afstanden rijden, dan is een scootmobiel met lange actieradius ideaal.

 

Lange afstand kampioenen

De actieradius van een scootmobiel wordt vooral bepaald door de capaciteit van accu. Onze kampioenen op de lange afstand zijn de Mezzo en de Solo. Deze grote buitenscooters zijn uitermate geschikt voor lange afstanden, waarbij de Solo zelfs tot 70 km kan rijden. Bij een snelheid van 18 km/u kunt u vier uur genieten van de buitenlucht. Cruise control (zit standaard op de Solo) is dan wel erg handig. Hoe langzamer je rijdt, hoe verder je komt.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: