Facebook YouTube

Uw scootmobiel meenemen

Uw scootmobiel meenemen op reis?

 

Dankzij uw scootmobiel bent u lekker mobiel. Niet alleen in uw eigen omgeving, maar ook als u verder weg wilt. Waar moet u op letten als u uw scootmobiel wilt meenemen op reis?

 

Handig meenemen: demontabele scootmobiel

Ideaal als u op reis wilt, gewoon met uw eigen auto: de Vivo. Deze scootmobiel is eenvoudig te demonteren en past zo in de kofferbak.

 

Vervoer per (taxi)bus of aanhangwagen

Grotere scootmobielen als de Primo, de Mezzo en de Solo kunt u via oprijplaten in een (taxi)bus of aanhangwagen rijden. U kunt deze modellen bovendien heel eenvoudig verkleinen. Een kwestie van de rugleuning of de stuurkolom platleggen, of zelfs de stoel helemaal verwijderen. Waar u ook heen wilt, uw scootmobiel kan overal mee naartoe.

 

De scootmobiel veilig meenemen

Wilt u uw scootmobiel meenemen in een (taxi)bus? Kies dan zelf een van de vaste zitplaatsen van het voertuig. Scootmobielen mogen namelijk nooit gebruikt worden om op te zitten in een motorvoertuig, ook niet als de scootmobiel met een taxivergrendeling wordt vastgezet.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: