Facebook YouTube

Nieuw! - Mezzo Rosso en Retro

 

 

Op visite naar de familie, even een boodschap halen of comfortabel genieten van een tochtje in de natuur: met de Mezzo draait u er de hand niet voor om. 

 

 

Twee speciale uitvoeringen

Voor de liefhebber is de Mezzo verkrijgbaar in twee speciale uitvoeringen: Rosso & Retro. Mezzo Rosso heeft dankzij de metallic rode accukap en zwarte stoelbekleding met opvallende rode stiksels een uitgesproken sportieve uitstraling. Mezzo Retro is de verfijnde tegenhanger met champagnekleurige bekapping en ‘oak brown’ stoelbekleding met chique, ruitvormig patroon. Beide modellen zijn in de 4-wiel uitvoering voorzien van zilverkleurige striping op de koplampkap. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Mezzo Rosso & Retro of over een van onze andere modellen? Esther staat graag voor u klaar! Bel 085 - 104 5050 of mail naar esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: