Facebook YouTube

Comfort scootmobiel Mezzo

Diverse maatvoeringen, opties en accessoires zorgen ervoor dat we uw scootmobiel volledig op uw individuele vraag kunnen afstemmen. Voor een hoog comfortniveau is daarbij een juiste passing van de scootmobiel van groot belang. Uw dealer is u daarbij graag van dienst. Hij helpt u bij het instellen van de juiste houding. Daarnaast kan hij met behulp van het elektronische display diverse rijeigenschappen instellen.

Comfortabele bediening

De linkshandige, rechtshandige of dubbelzijdige bediening zorgt ervoor dat onze scootmobielen breed inzetbaar zijn, ook voor mensen met een beperkte handfunctie. U kunt kiezen uit de standaard gashendels, gashendels voor kleine of reumatische handen en een extra voetgasbediening.

De juiste houding

Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang. Daarom zijn van de scootmobielen de zithoogte, zitdiepte, rughoek, lumbaalsteun, armleggers en het stuur geheel naar behoefte in te stellen.

INDEGO vering, op de Solo naar wens afgesteld

Comfortabel houdt een optimale mix van schokdemping en rijgedrag in. De scootmobielen zijn daarom uitgerust met het gepatenteerde INDEGO veersysteem. Samen met een soepele stoelvering zorgen ze voor een ongeëvenaard rijgenot.

Op de Solo is het veersysteem naar behoefte sportief, comfortabel of extra geveerd af te stellen.

Cruise Control

De Solo beschikt over cruise control. Wanneer de gewenste snelheid is bereikt kan deze met de cruise control knop vastgezet worden zodat daarna de gashendels losgelaten kunnen worden. Het bedieningspaneel met verlicht display geeft alle informatie overzichtelijk weer en is ook bij fel zonlicht goed afleesbaar. De knoppen op het bedieningspaneel zijn licht bedienbaar.

Bochtensensor

Een bochtensensor vergroot de stabiliteit en veiligheid in de bochten. Mocht u de bocht te snel insturen dan grijpt de sensor in om u voor kantelen te behoeden.

Mezzo 3 of Mezzo 4; een  comfortabele allround scooter
Echte allrouder
Geniet van deze comfortabele en sportieve allround scooter. Met de Mezzo kun je lekker snel.
 
Meer info
Unieke vering; het INDEGO veersysteem
Unieke vering
Het INDEGO veersysteem en de luchtgeveerde stoel zorgen voor een ongekend rijcomfort.
Meer info
Veilig op weg
Veilig onderweg
De Mezzo combineert prestatie en comfort met een hoge mate van wendbaarheid.
Meer info
Display Mezzo
Opties en accessoires
Diverse instel- en bedienings-mogelijkheden. Met of zonder voetgas.
Meer info

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: