Facebook YouTube

Comfort scootmobiel Solo

 

Diverse maatvoeringen, opties en accessoires zorgen ervoor dat u de Solo volledig op uw individuele behoefte kunt afstemmen. De instelbaarheid van de stuurkolom en de stoel zorgen ervoor dat u altijd de juiste houding kunt kiezen. Ook aan mensen met een forser postuur is gedacht. De stoel is draaibaar, de armleggers zijn opklapbaar, dus de instap is altijd ruim en makkelijk. Zowel de 3- als de 4-wieluitvoering van de Solo biedt voldoende been- en voetruimte. Ondanks zijn kloeke formaat heeft de Solo een kleine draaicirkel. Voor nog meer rijcomfort is de Solo voorzien van:

Bediening naar keuze

De linkshandige, rechtshandige of dubbelzijdige bediening zorgt ervoor dat de Solo breed inzetbaar is, ook voor mensen met een beperkte handfunctie. U kunt kiezen uit de standaard gashendels, gashendels voor kleine of reumatische handen en een extra voetgasbediening.

De juiste houding

Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang. De juiste houding maakt een rit extra aangenaam. Daarom zijn van de Solo de zithoogte, zitdiepte, rughoek, lumbaalsteun, armleggers en het stuur geheel naar behoefte in te stellen.

INDEGO vering naar wens afgesteld

Comfortabel houdt een optimale mix van schokdemping en rijgedrag in. De Solo is daarom uitgerust met het gepatenteerde INDEGO veersysteem. Samen met een soepele stoelvering zorgen ze voor een ongeëvenaard rijgenot. Het veersysteem is naar behoefte sportief, comfortabel of extra geveerd af te stellen.

Cruise control

De Solo beschikt over cruise control. Wanneer de gewenste snelheid is bereikt kan deze met de cruise controlknop worden vastgezet zodat u daarna de gashendels kunt loslaten. Het bedieningspaneel met verlicht display geeft alle informatie overzichtelijk weer en is ook bij fel zonlicht goed afleesbaar. De knoppen op het bedieningspaneel zijn licht bedienbaar.

Bochtensensor

De unieke bochtensensor vergroot de stabiliteit en veiligheid in de bochten. Mocht u de bocht te scherp insturen dan grijpt de sensor in om u voor kantelen te behoeden. De knipperlichten gaan dan ook automatisch uit; wel zo handig! 

 

 

Solo 3 of Solo 4; de Rolls Roys onder de scootmobielen.
Ik vertrouw er blind op!
De afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 11.000 km per jaar gereden op mijn scootmobiel
 
Meer info
INDEGO
Unieke vering
Het INDEGO veersysteem laat u kiezen uit Active, Comfort of Xtra vering, wat past bij u?
Meer info
Op maat
Extra maatwerk
Opties en accessoires zorgen voor ontspannen rijgenot. Voor u op maat gemaakt.
Meer info
Solo
Solo home page
Klik op meer info en ga terug naar de eerste pagina van de Solo scootmobiel.
Meer info

 

 

 

 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: