Facebook YouTube

Onze zekerheden


► Sinds 1952 ervaring in mobiliteit 

► Comfortabel dankzij het INDEGO veersysteem

► Experience center, ervaar het zelf 

► Advies op maat 

► Individueel instelbare scootmobielen

 


Mijnscootmobiel.nl biedt mobiliteitsoplossingen en wil mensen inspireren om hun mobiliteit te vergroten.

 

 

 

 

 


Sinds 1952 ervaring in mobiliteit

Persoonlijke vrijheid is een groot goed. Daarom zetten we ons al meer dan zestig jaar in om mensen met een mobiliteitsbeperking maximaal te laten participeren in de samenleving. Op basis van deze jarenlange ervaring ontwikkelen en bouwen we producten die in hoge mate individueel aanpasbaar zijn. Hierdoor passen ze altijd bij uw vraag.

 

 

Een ongeëvenaard comfort

Het ongeëvenaard en gepatenteerde INDEGO veersysteem is leverbaar in een Active, Comfort en Xtra variant. De rubberen vering, samen met de onafhankelijke wielophanging, zorgen dat ongewenste zijwaartse belasting van de ruggengraat wordt voorkomen.

 

 

Deskundig advies op maat 

Door onze jarenlange ervaring met producten voor mensen met een mobiliteitsbeperking zijn we als geen ander in staat u deskundig te adviseren. Een scootmobiel moet u passen als een lekkere jas. Dan gaat u met een heerlijk comfortabel gevoel weer fijn op pad.

 

 

De individueel instelbare scootmobiel

Met diverse opties en accessoires kunnen we er in onze fabriek voor zorgen dat iedere scootmobiel perfect is aangepast aan uw persoonlijke situatie. We helpen u graag comfortabel en veilig op weg. Welke aanpassing daar ook voor nodig mocht zijn.

 

 

Het Experience center

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar kunt het allemaal zelf ervaren in ons nieuwe Experience Center in Doetinchem. Maak een afspraak, laat u informeren en adviseren. Beleef het zelf. We verplichten u tot niets.

 

 

 

 

 

 


 

Bekijk onze modellen!

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: