Facebook YouTube

Alleen het beste is goed genoeg

Omdat iedere persoon anders is passen we de scootmobiel precies op uw wensen aan. Met de door u gewenste persoonlijke rijeigenschappen en de door u uitgekozen opties & accessoires. Alleen een passende scootmobiel zorgt voor een ongeëvenaard rijgenot. Voor een jarenlang betrouwbaar rijplezier.

Mezzo
Vorstelijk comfort
Een stoel die een goede ondersteuning biedt en uitstekend instelbaar is.
Meer info
Mezzo
INDEGO vering
Van lichamelijke belasting word je moe. De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en biedt een hoog comfortniveau.
Meer info
Bekijk video
Mezzo
Comfortabel rijden
Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang.
 
 
 
Meer info
Mezzo
Slim design
Omdat niemand hetzelfde is, besteden we veel aandacht aan ruime in- en afstelmogelijkheden en is er een ruim aanbod aan opties en accessoires.
Meer info

 

Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke aspecten wanneer het om scootmobielen gaat. Onze producten zijn daarom gekeurd in onafhankelijke testcentra. Al onze scootmobielen voldoen aan de bepalingen gesteld in de CE-richtlijn voor Medische Hulpmiddelen.  

Garantie

Op een nieuwe comfort scootmobiel bieden we u 2 jaar fabrieksgarantie. Op het chassis is de garantieperiode 5 jaar. In de handleiding van de scootmobiel vindt u de volledige garantiebepalingen.

Service

In de handleiding die u bij de scootmobiel ontvangt, leest u alle informatie over specifieke instellingen, onderhoud of reparatie van de scootmobiel.

Vergoedingen

Omdat een scootmobiel een mobiliteitsproduct is, kunt u een aanvraag indienen voor financiële bijdrage in het kader van de WMO. U dient dit verzoek in bij het WMO-loket bij uw gemeente. Iedere gemeente heeft haar eigen beleid, zowel in procedure als in uitkering.

U kunt ondersteuning ontvangen in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB). U ontvangt dan een vergoeding en bepaalt zelf hoe u dat besteedt ten aanzien van de scootmobiel. Dit geeft u de nodige vrijheid. Vaak moet u zelf nog een bijdrage betalen.

Informeer daarom voordat u de scootmobiel aanschaft bij uw gemeente hoe zij u kunnen ondersteunen.

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: