Facebook YouTube

Ergonomisch verantwoord

Koersvastheid, licht sturen en een grote wendbaarheid kenmerken de Solo, Mezzo, Primo en de Vivo. Voor een hoog comfortniveau speelt daarnaast de juiste houding een belangrijke rol. De diverse instelmogelijkheden van de stoel en het stuur maken diverse comfortabele instellingen mogelijk.

Mezzo
De juiste houding
Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang. Daarom zijn van de scootmobielen zithoogte, zitdiepte, rughoek, lumbaalsteun, armleggers en het stuur geheel naar behoefte in te stellen.
Mezzo
Captain seat
De Solo, Mezzo en Primo zijn verkrijgbaar met een luchtgeveerde captains seat die voorzien is van een anatomisch gevormde stoel met een extra hoge rugleuning en lumbaal steun. De rughoek is eenvoudig instelbaar. Omdat de stoel draaibaar is en de armleggers opklapbaar zijn, stapt u makkelijk in. De hoogte is verstelbaar en met de schuifslede is de afstand tot het stuur nauwkeurig af te stellen.
Mezzo
Ruime voetenruimte, ook bij de 4-wieler
Bewegingsvrijheid in de scootmobiel is minstens zo belangrijk als de vrijheid die u krijgt met de scootmobiel. Daarom zorgen we bij alle modellen altijd voor voldoende been- en voetenruimte. De 4-wielers hebben we daarom voorzien een extra ruimte voor uw voeten.
Mezzo
Instelbare stuurkolom
Ook de stuurkolom is instelbaar. Hierdoor kunt u altijd de voor u meest comfortabele houding instellen, waardoor het rijden continu ontspannen blijft

 

 

 

 

 
Mezzo
Vorstelijk comfort
Een stoel die een goede ondersteuning biedt en uitstekend instelbaar is.
Meer info
Mezzo
INDEGO vering
Van lichamelijke belasting word je moe. De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en biedt een hoog comfortniveau..
Meer info
Bekijk video
Mezzo
Comfortabel zitten en rijden
Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang.
Meer info
Mezzo
Slim design
Omdat niemand hetzelfde is, besteden we veel aandacht aan ruime in- en afstelmogelijkheden en is er een ruim aanbod aan opties en accessoires.
Meer info

 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: