Facebook YouTube

Ontspannen en comfortabel op pad  

Van lichamelijke belasting word je moe. De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en biedt een hoog comfortniveau.

INDEGO in het kort
- De wielen veren onafhankelijk van het frame.
- Hierdoor heeft u een rechte houding, ondanks oneffenheden in het wegdek.
- Daarbij zorgen de natuurlijke eigenschappen van rubber voor meer comfort.
- Bij de 4-wielscooters zit het INDEGO veersysteem ook op de vooras.

Uniek veersysteem
Onze ruggengraat is goed in staat naar voren en achteren te bewegen, maar in zijwaartse richting zijn we veel minder soepel en zijn schokken al snel hinderlijk. Om het lichaam in zijwaartse richting zo laag mogelijk te belasten, zijn de Solo, Mezzo en Primo uitgerust met het unieke gepatenteerde INDEGO veersysteem. Een veersysteem dat glad afrekent met oneffenheden in de weg! 

Het INDEGO veersysteem is gebaseerd op rubber. Dit heeft direct een dempende werking, ongeacht de belasting door de gebruiker. Bij rubber hoeft namelijk geen aanvangskracht overwonnen te worden zoals bij een spiraalvering. Uitstekend comfort dus!

Vering naar keuze op de Solo
Bij de Solo scootmobiel kunt u kiezen uit:

- Active (sportief) 
- Comfort (comfortabel)
- Xtra (extra geveerd)

Een juiste keuze hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeur. De extra geveerde Solo is uitermate geschikt voor mensen met forse pijnklachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten en reuma. Active geveerd maakt een sportiever rijgedrag mogelijk. Vraag een proefrit aan om het verschil zelf te ervaren.

 

De geschiedenis
Door de Technische Universiteit in Delft is onderzoek gedaan naar het comfort van scootmobielen. Daar is de basis gelegd voor de ontwikkeling van het INDEGO veersysteem. Dit veersysteem is verder doorontwikkeld met veel kennis, opgedaan bij rally racing.

 

 
 
 
 
 

 

 

 
Mezzo
Vorstelijk comfort
Een stoel die een goede ondersteuning biedt en uitstekend instelbaar is.
Meer info
Mezzo
INDEGO vering
Van lichamelijke belasting word je moe. De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en biedt een hoog comfortniveau.
Meer info
Bekijk video
Mezzo
Comfortabel zitten en rijden
Uit ergonomisch oogpunt is een correcte zithouding van groot belang.
Meer info
Mezzo
Slim design
Omdat niemand hetzelfde is, besteden we veel aandacht aan ruime in- en afstelmogelijkheden en is er een ruim aanbod aan opties en accessoires.
Meer info

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: