Facebook YouTube

Speciaal voor u

Een evenwichtig samenspel van de diverse factoren bepalen het comfort van de scootmobiel:

Mezzo
De INDEGO-vering op de wielen
De gepatenteerde INDEGO vering ontziet het lichaam en draagt bij aan een hoog comfortniveau. De wielen veren onafhankelijk van het frame waardoor het lichaam niet zijdelings wordt belast.
Mezzo
De anatomisch gevormde captains seat
De Solo, Mezzo en Primo zijn verkrijgbaar met een luchtgeveerde captains seat die voorzien is van een anatomisch gevormde stoel met een extra hoge rugleuning en lumbaal steun. De rughoek is eenvoudig instelbaar.
Mezzo
De mogelijkheden van de elektronische bediening
De scootmobielen zijn voorzien van elektronica die onzichtbaar een belangrijke bijdrage levert aan het rijcomfort en de veiligheid. De elektronica maakt het mogelijk de rijeigenschappen aan uw eigen rijstijl aan te passen. Sportief, wat relaxter, net wat uw wenst.
Mezzo
De instelbaarheid van de scootmobiel
Voor een correcte houding is de stoel op een schuifslede geplaatst. Hiermee kunt u de afstand tot het stuur regelen. Ook de stuurkolom zelf is instelbaar. Hierdoor kunt u altijd de voor u meest comfortabele houding kiezen, waardoor het rijden continu ontspannen blijft

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: