Facebook YouTube

Per trein met de scootmobiel

 

Lees de ervaring van Anton:

Als je met de trein wilt reizen, weet je zeker dat het een goede en veilige manier is om naar andere plaatsen te gaan. Wel zijn er een paar regels waar je in het algemeen aan moet denken: je moet een OV-chipkaart hebben en ben je 60 geweest; dan kun je reizen met 40% korting (en eventueel 7 vrije reizen per jaar).

Wil je met de scootmobiel met de trein, dan kan dat. Alles wordt zeer goed geregeld door de Assistentie Verlening van de NS. Mocht er een trein uitvallen of defect raken, dan regelen zij alles voor jou om thuis te komen. Dit hebben wij afgelopen donderdag 8 september meegemaakt. Er werd omgeroepen dat er geen trein meer reed voor ons. Maar er werd voor ons een taxibus geregeld die ons naar Deventer bracht.

 

Dagje uit met de trein?

Wanneer je een dag weg wilt, kun je bellen naar 030-2357822. Daar kun je een aanvraag doen voor Assistentie Verlening voor de rit die je wilt maken. Geef de tijd van vertrek en plaats en ook de terugreis door. Daarnaast is het ook handig om je mobiele telefoonnummer door te geven. Als er iets mis gaat, wordt je door de Assistentie Verlening gebeld, zij leggen je dan uit wat er gaat gebeuren. Ik maak hier al 16 jaar tot mijn volle tevredenheid gebruik van!

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: