Facebook YouTube

Persoons Gebonden Budget (PGB) en eigen bijdrage

 

 

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), die in 2015 is aangepast, regelt dat mensen die hulp behoeven de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Uw gemeente is verantwoordelijk voor deze voorzieningen en per gemeente kan dit ook verschillen. De ondersteuning kunt u krijgen door middel van zorg in natura of door een Persoons Gebonden Budget (PGB). Met een PGB koopt u zelf zorg of hulpmiddelen in. Bij zorg in natura bepaalt de zorgaanbieder hoe en welke zorg u krijgt. Met een PGB kunt u dus ook zelf een scootmobiel kiezen die het beste bij u past. 

 

Gemeenten mogen voor de ondersteuning die zij bieden een eigen bijdrage vragen. Met de eigen bijdrage betaalt u zelf een deel van de kosten van de zorg of het hulpmiddel.

Op de website van het CAK kunt u een indicatie krijgen van de hoogte van de eigen bijdrage.

 

 

 

Heeft u vragen of de mogelijkheden bij de aanschaf van een scootmobiel dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen op 085 - 104 5050 of mail naar esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

Bekijk onze modellen!

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: