Facebook YouTube

Reparatie van uw scootmobiel

Op uw scootmobiel wilt u altijd kunnen vertrouwen. En als er dan toch iets misgaat, wilt u dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Hiervoor bent u bij uw winkelier of leverancier aan het beste adres. Niet alleen voor reparatie, maar ook voor onderhoud en controles.

 

Vakkundige reparatie

De scootmobielen van mijnscootmobiel.nl worden met de uiterste zorgvuldigheid gebouwd in onze fabriek in Nederland. Toch kan het gebeuren dat uw scootmobiel een mankement vertoont. Ga dan naar uw winkel waar u de scootmobiel heeft gekocht. Reparaties dienen uitsluitend door uw leverancier te worden uitgevoerd. Deze kent uw scootmobiel als geen ander en gebruikt bij de reparatie uitsluitend originele onderdelen. Een prettig idee!

 

Onderhoud en controles

In uw scootmobiel zitten veel bewegende onderdelen die goed moeten blijven functioneren. Ook de accu’s en de elektronica moeten regelmatig worden gecontroleerd door een deskundige. Breng daarom uw scootmobiel minimaal één keer per jaar naar uw leverancier voor een servicebeurt. Die kan dan meteen controleren of alle bewegende delen, de elektronica en de accu nog goed functioneren.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: