Facebook YouTube

Solo rond het IJsselmeer

 

 

Zaterdag 13 juni om vier uur vroeg in de ochtend start de 245 kilometer lange steptocht, De IJsselmeer Stepronde. De Hollandse weersomstandigheden en de afstand maken de IJsselmeer Stepronde tot een barre en zware tocht voor alle deelnemers. Dit jaar doet er een hele speciale deelnemer mee. 

Al vanaf zijn 17e levensjaar staat de IJsselmeer Stepronde op de “bucket-list’’ van Gerrit Wester. Tijdens de eerste editie in 1954 was hij erbij, maar nog te jong om deel te nemen. In de jaren daarop is deelname er nooit van gekomen, al bleef de droom. Op 77 jarige leeftijd gaat de heer Wester zijn droom waarmaken en met zijn Solo scootmobiel van het parcours afleggen. 

De steppers en de heer Wester starten in Kampen om via de Afsluitdijk, richting Enkhuizen, over de Houtribdijk, via Dronten, weer terug te keren in Kampen. 

De IJsselmeer Stepronde kent doorkomstposten waarbij de deelnemers op tijd binnen moeten zijn. Uiteindelijk kunnen de deelnemers tot negen uur in de avond finishen in Kampen om de tocht succesvol en op tijd te volbrengen. 

De heer Wester kijkt uit naar 13 juni om zijn droom te realiseren. ‘Je bent immers nooit te oud voor nieuwe uitdaging’. 

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: