Facebook YouTube

Snelheidsbegrenzer op uw scootmobiel – een veilig idee

Waarom een snelheidsbegrenzer op een scootmobiel?

 

De verschillende scootmobielen verschillen sterk qua rijeigenschappen, comfort en actieradius. Ook de maximum snelheden lopen nogal uiteen. Het is dan ook belangrijk dat u een model kiest met een maximum snelheid waar u zich prettig bij voelt.

 

Extra vertrouwen

De scootmobiel modellen Solo, Mezzo en Primo Arrivo zijn voorzien van een elektronische snelheidsregeling oftewel een snelheidsbegrenzer. Uw leverancier kan de maximum snelheid van de scootmobiel aanpassen. Een prettig idee als u nog niet zo vertrouwd bent met uw scootmobiel. Dan kunt u een lagere topsnelheid laten instellen. Heeft u voldoende vertrouwen, dan kan uw leverancier de snelheidsbegrenzer afstellen op de snelheid die u wenst. Bij de specificaties van de scootmobielen kunt u de maximaal haalbare topsnelheid vinden.

 

Snelheidsbegrenzer in de bochtensensor

Onze modellen zijn ook uitgerust met een bochtensensor. Deze vergroot de stabiliteit en veiligheid in de bochten. Als u de bocht te snel instuurt, grijpt de sensor in. De snelheid wordt dan automatisch begrensd om te voorkomen dat u kantelt. Bovendien gaan de knipperlichten automatisch uit na de bocht – wel zo handig!

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: