Facebook YouTube

Heeft mijn scootmobiel winterbanden nodig?

Ook als koning winter weer in het land is, wilt u veilig met uw scootmobiel over straat. Tijdens de wintermaanden kunnen de rijbanen verraderlijk glad zijn. Is het daarom een goed idee om uw scootmobiel van winterbanden te voorzien?

 

Geen winterbanden, toch grip

Bij de ontwikkeling van onze scootmobielen besteden we bij mijnscootmobiel.nl veel aandacht aan een goede grip, onder uiteenlopende omstandigheden. Daarom vindt u geen winterbanden tussen de vele opties. Zo hebben wij onze Mezzo en de Solo driewielers bewust voorzien van blokprofiel voor extra veel grip. De Mezzo en Solo vierwielers zijn van nature al stabieler dan driewielers. Daarom hebben we deze modellen voorzien van een zogenaamd highway profiel. Deze band is iets gladder waardoor het sturen licht blijft. Het profiel zorgt voor een goede afwatering. Winterbanden zijn daarom niet nodig.

 

Tip voor meer grip

Met de juiste bandenspanning heeft u meer grip op de weg. Controleer daarom altijd de profieldiepte en bandenspanning. Naast meer grip zorgt de juiste bandenspanning ook voor een zo laag mogelijke rolweerstand. Hierdoor hoeven de motoren van uw scootmobiel minder hard te werken en gaan de accu’s langer mee.

Bekijk onze modellen!

 

 

Onze showrooms

Contactpersoon

 

Esther staat voor u klaar!

Mobiliteit biedt de vrijheid om je eigen weg te kiezen en zelfstandig deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Met onze scootmobielen willen we daar graag een bijdrage aan leveren. Wilt u meer weten over onze scootmobielen of graag een proefrit maken?

Neem vrijblijvend contact op. Esther en haar collega's helpen u graag verder!

Bel:
Mail:

085 - 104 5050
esther@mijnscootmobiel.nl

 

 

 

Life & Mobility B.V.
Logistiekweg 7
7007 CJ Doetinchem

 

Mijnscootmobiel is een initiatief van: